Fuck the bucketlist

Het tweede jaar dat ik naar Rock Ittervoort ging speelden daar onder andere twee bands die ik nog niet kende: "The Pineapple Thief" en "Sun Domino". Nou, TPT timmert nog steeds stevig aan de weg (dit jaar een nieuwe CD?) maar rond Sun Domingo is het stil.
Wat de beide bands gemeen hebben is dat ze allebei binnen de progrock bij 'het randje' horen, die bands waarover nog wel eens gediscussieerd wordt of ze 'er' wel bij horen. Dat gold trouwens ook wel voor de derde band van die avond "Pure Reason Revolution". Maar goed, bands waarover 'puristen' discussiëren hebben bij mij sowieso al een streepje voor.

Maar daar gaat het nu niet om. Het gaat mij nu om Sun Domingo. Zoals gezegd, ik kende de band niet maar ik heb daar ter plekke de CD gekocht. Topnummer voor mij was - en is nog steeds - "Its Happening Now", dat mij nog steeds grijpt als ik het hoor. En dan vooral vanwege het onderwerp "het gebeurt nu'. Dat sluit mooi aan bij mijn mening dat je ten allen tijde moet vermijden een zogenaamde bucketlist te hebben want voor je het weet zit die emmer vol gaten. En zeker nu, na alles wat er de afgelopen jaren is gebeurd ben ik heel blij dat ik nooit een bucketlist heb gehad want wat daar nu nog opgestaan had had daar nog wel eens heel lang op kunnen blijven staan.

Fuck the bucketlist, its happening now!

Populaire posts van deze blog

Opgeven geen optie?

Poespas

La Mama