Mystery - Lies and Butterflies

Oké, je moet je nooit teveel aantrekken van wat anderen van een bepaalde plaat vinden. Dat doe ik ook meestal niet. Maar als uit bepaalde pennen (toetsenborden) het commentaar komt dat het weinig vernieuwend is én je trekt dat door naar wat je meestal van de platen vind die  dan wél vernieuwend zouden zijn, dán wordt het interessant.
Daar komt nog bij dat ik lang niet altijd zit te wachten op vernieuwing. Soms is het net als met een bepaald gerecht dat je lekker vindt: je probeert eens wat anders en dat geeft dan wel voldoening maar "eerst was het tóch lekkerder".Goed, de plaat:
Ik vind 'm erg mooi. Oké hij komt niet binnen zoals"One Amongst The Living" dat destijds deed, dat deed "Delusion Rain" ook niet en "The World Is A Game" slechts in beperkte mate. Hij borduurt voort op "Delusion Rain" en of hij beter of slechter is weet ik (nog) niet en dat boeit me ook niet.
Maar ik geloof niet dat ze het op deze manier net als een ander niet nader te noemen Canadees bandje ruim 40 jaar gaan volhouden. Maar goed, dat boeit mij ook al niet. Voor nu is het een heel lekkere maaltijd met bestaande ingrediënten waar ik nog vaak van zal eten.

Populaire posts van deze blog

Opgeven geen optie?

Poespas

La Mama